Νέα και ενημερώσεις για την Αρωγή

Για οποιοδήποτε νέο αφορά τις πανελλήνιες εξετάσεις ή την εκπαίδευση γενικότερα, ανατρέξτε στα αντίστοιχα άρθρα που δημοσιεύονται στην αρχική σελίδα της Αρωγής.

Για τη Σχολική Χρονιά 2018 - 2019

Ενημερώνουμε ότι

 • Από τη σχολική χρονιά 2018-2019 και στο εξής, στην Αρωγή θα εξακολουθούν να γίνονται ιδιαίτερα μαθήματα ή να  λειτουργούν ολιγομελή τμήματα για όλες τις τάξεις λυκείου μόνο για φιλολογικά μαθήματα. Συγκεκριμένα, θα εξακολουθούν να διδάσκονται Αρχαία Ελληνικά και Έκθεση για την α΄ και  β΄ λυκείου, και να γίνονται όλα τα μαθήματα προετοιμασίας της Ομάδας Θεωρητικών Σπουδών (Αρχαία, Ιστορία, Λατινικά, Έκθεση). Ειδικά για τη γ΄ λυκείου θα υπάρχουν ξεχωριστά τμήματα έκθεσης για μαθητές Θεωρητικών Σπουδών κ΄ Θετικών/Οικονομίας-Πληροφορικής.
 • Τα μαθήματα της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τους μαθητές Θεωρητικών Σπουδών θα ξεκινήσουν τη Τρίτη, 19 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από τη σελίδα  antigonipapadopoulou.gr.
Για τη Σχολική Χρονιά 2017 - 2018
 • Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα ξεκινούν από Πέμπτη, 24 Αυγούστου.
 • Τα καλοκαιρινά μαθήματα της γ΄ λυκείου θα συνεχίσουν Δευτέρα, 28 Αυγούστου, ενώ τα μαθήματα για τις τάξεις α΄ και β΄ λυκείου ξεκινούν από Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου. 
 • Ως εκπαιδευτικοί κρίνουμε ότι τα πρώτα, εισαγωγικά και επαναληπτικά, μαθήματα για τις τάξεις α΄ και β΄ λυκείου είναι εξαιρετικά σημαντικά. Για την οικονομική διευκόλυνση των οικογενειών των μαθητών και για όσους μαθητές ξεκινήσουν τη φοίτηση από τη πρώτη ημέρα των μαθημάτων, ο ένας από τους εννέα συνολικά μήνες φοίτησης στην Αρωγή θα είναι δωρεάν! 
 • Τα τμήματα είναι αυστηρά πενταμελή και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Εξασφαλίστε τη θέση σας σε κάποιο από τα τμήματα, νωρίς!
Καλοκαιρινές Διακοπές

Η Αρωγή θα παραμείνει κλειστή ως Τετάρτη, 23 Αυγούστου. Σας περιμένουμε για ενημέρωση κι εγγραφές από τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Τα μαθήματα για τα τμήματα της γ΄ λυκείου θα ξεκινήσουν Δευτέρα, 28 Αυγούστου, ενώ για της α΄ και β΄ λυκείου από Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου. 

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους, και καλή ξεκούραση!  

Συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Σε αυτό το σύνδεσμο θα βρείτε ένα πρόγραμμα με το οποίο θα σας βοηθήσει στη συμπλήρωση του μηχανογραφικού: ανάλογα με το πεδίο που βρίσκεστε, το εύρος μορίων που επιθυμείτε και την πόλη που επιλέγετε, σας δίνει όλες τις διαθέσιμες σχολές.
Η διεύθυνση και οι καθηγητές της Αρωγής θα βρίσκονται πάντα στη διάθεση των μαθητών για οποιαδήποτε βοήθεια στη συμπλήρωσή του.

15 χρόνια Αρωγή!

Και αισίως και χωρίς καν να το συνειδητοποιήσουμε, κλείσαμε τα 15 χρόνια λειτουργίας. Μια γρήγορη ματιά στο παρελθόν μόνο χαρές και ωραίες στιγμές μπορεί να αποκαλύψει. Οι πρώτοι μαθητές μας έχουν πια κλεισμένα τα τριάντα, και μας κάνουν να νιώθουμε αγαλλίαση όταν στα πρόσωπά τους βλέπουμε κατά κύριο λόγο όχι μόνο επιτυχημένους επαγγελματίες, αλλά ευτυχισμένους ανθρώπους. Όταν η πρόχειρη στατιστική που κάνεις δείχνει το σύνολο των πρώην μαθητών να βρίσκονται σε αυτούς τους δείκτες υψηλότερα από τον υπόλοιπο μέσο όρο, σε κάνει να θες να πιστεύεις ότι η δουλειά σου είναι λειτούργημα, και πως μπορεί, ίσως μπορεί, να έχεις συμβάλει κι εσύ στο ελάχιστο γι΄ αυτό.

Αλλά να μη πούμε εδώ περισσότερα γι΄ αυτό το θέμα. Γιορτάζουμε τα 15 χρόνια λειτουργίας. Με αυτή την αφορμή ευχαριστούμε όλους τους παλιούς μαθητές μας που μας τίμησαν τόσο με τη συνεργασία τους, όσο και με τη διάθεσή τους να νιώθουμε συνεχώς παρόντες στη μετέπειτα πορεία τους. Και συνεχίζουμε με τη πεποίθηση πως και οι νέοι μαθητές θα μας χαρίσουν στο μέλλον ανάλογα συναισθήματα.

Για τη νέα γενιά μαθητών που θα φοιτήσει στη γ΄ λυκείου και για όσες εγγραφές γίνουν ως το τέλος Μαΐου, γιορτάζουμε τα 15 μας χρόνια με 15% έκπτωση στα δίδακτρα καλοκαιρινής προετοιμασίας. 

Η καλοκαιρινή προετοιμασία για τη γ΄ λυκείου
 • Τα μαθήματα για τη καλοκαιρινή προετοιμασία της γ΄ λυκείου θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου.
 • Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 7 εβδομάδων. Οι 6 πρώτες βδομάδες του οποίου θα διαρκέσουν από τις 12 Ιουνίου έως 23 Ιουλίου και η 7η βδομάδα από 28 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου
 • Τα τμήματα είναι αυστηρώς πενταμελή και οι θέσεις περιορισμένες. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στα θερινά τμήματα πριν τη λήξη του σχολικού έτους.
 • Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων δείτε εδώ. 
 • Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας! 
Προτεινόμενα θέματα.

Από τη Δευτέρα, 27-3 ξεκινάει ο 2ος κύκλος διαγωνισμάτων με θέματα προσομοίωσης για τις πανελλαδικές γ΄ λυκείου. Στο κύκλο αυτό θα περιλαμβάνονται και θέματα για τις τελικές εξετάσεις της α΄ και β΄ λυκείου.
Για περισσότερα δείτε εδώ.